Kanoudlejning Århus

Tag på en eventyrlig kanotur tæt på Århus

Glæd dig til en kanotur tæt på Århus, hvor du kommer helt tæt på den danske naturskat. Her finder du kanoudlejning til endagsture og ture med overnatning.
Er du på jagt efter en af de bedste naturoplevelser i Århus og omegn? Så overvej muligheden for at tage på kanotur på Gudenåen. Med flere forskellige startsteder er kanoturen ikke langt væk, og du har masser af muligheder for at vælge både korte og lange ture i den danske naturskat, som kaldes det midtjyske søhøjland.

Oplev et af de skønneste naturscenarier på en kanotur på Gudenåen ikke langt fra Århus eller planlæg en aktiv ferie for familie eller venner, hvor du gør brug af de mange overnatningsmuligheder i det fri, som ligger spredt langs åen.

Vi hjælper dig gerne med at arrangere den tur, som passer til dit behov og temperament. Så tøv ikke med at tage fat i os, hvis du er interesseret i kanoudlejning ikke langt fra Århus, hvor du har let adgang til at opleve det bedste af Gudenåens naturpragt.

Der findes mange gode muligheder for at starte din kanotur ved Århus

Ry Kanofart er et familiedrevet firma, som har specialiseret sig i kanoudlejning gennem de sidste 60 år. I dag drives udlejningen af os – Trine og Bo – som er tredje generation i familien, der hjælper gæster fra hele landet med at opleve den særlige natur, der findes her i området.

Du behøver dog ikke nødvendigvis at komme til Ry fra Århus for at leje vores kanoer. Vi har flere forskellige muligheder for både at starte og slutte din tur, så du kan få en oplevelse, der passer til dit tempo og dit behov. Mange steder på ruten har gode vejforbindelser og forbindelser til offentlig transport både til og fra Århus, og vi hjælper dig gerne med at planlægge en tur, hvor logistikken passer til dine ønsker.

Når du booker din kano, kan du se forskellige muligheder for at vælge start- og slutsted på turen. Er der noget, du er i tvivl om, kan du altid kontakte os for at få personlig hjælp og rådgivning i forbindelse med din planlægning.

Glæd dig til en kanotur ved Århus, hvor du kommer tæt på den danske naturskat

Langs Gudenåen gemmer der sig et bredt udvalg af natur- og kulturperler, som opleves bedst på en kanotur. Her kan du blandt andet lægge ruten forbi Himmelbjerget og Silkeborgsøerne eller opleve de junglelignende passager mellem Voervadsbro og Klostermølle.

Du finder mange udførlige turbeskrivelser her på siden, som forhåbentlig kan give dig inspiration til at planlægge den perfekte kanotur. Ellers er vi her for at hjælpe dig godt på vej.

Vi glæder os til at høre fra dig.