Pakkeliste

Pakkeliste til kanotur

Vi har lavet en lille pakkeliste, der fylder en side. Den kan du eventuelt downloade og printe, så du kan krydse af og undgå at glemme de vigtigste ting.
Når du skal på kanotur, er det vigtigt at pakke de rigtige ting, for der begrænset plads til oppakningen, hvis du også skal have fri bevægelighed, når du sejler. Derfor giver vi dig her vores anbefalinger til den personlige oppakning, så du kan få en god og behagelig tur på vandet.

Pak let og hold vandet væk fra tøj og sovegrej

Normalt anbefaler vi at hver person maksimalt tager to tasker med samt sovepose og et underlag. Det er en udmærket tommelfingerregel, som passer de fleste. Pak gerne en lille og en stor taske.

Den lille taske er praktisk at finde frem, mens du sejler, og bør derfor indeholde alt det, du kan få brug for på vandet. Det kan for eksempel være solbriller, solcreme, personlig medicin, regntøj, kikkert, mobiltelefon osv. Den store taske er god til at opbevare de ting, du skal bruge i forbindelse med overnatning: tandbørste og tandpasta, gummistøvler, grej til madlavning, viskestykke, rent tøj osv.

Der er ikke noget værre end vådt tøj. Så det er en god ide at pakke alt dit tøj og evt. sovepose i poser i tasken, så du er sikret, hvis kanoen ruller.

Download en praktisk pakkeliste til kanotur her

Vi har lavet en lille pakkeliste, der fylder en side. Den kan du eventuelt downloade og printe ud, så du kan krydse af og undgå at glemme de vigtigste ting.