Kanoudlejning ved Tørring

Kanoudlejning ved Tørring

Lej en kano og hent den i området omkring Tørring, hvor den østjyske natur ved Gudenåen indbyder til masser af mindeværdige aktiviteter og godt samvær.

Tørring er for mange indbegrebet af dansk kanoferie. Herfra kan du leje kanoer og opleve Gudenåens smukke natur, som er en storslået oplevelse gennem hele sæsonen. Den østjyske natur trækker hvert eneste år mange gæster til, som elsker aktiviteterne under åben himmel, hvor du kommer helt tæt på et af de smukkeste landskaber, Danmark har at byde på, samtidig med at du får fornyet energi af den friske luft og samværet på vandet.

Fleksible fordele på den traditionsrige strækning

Hos Ry Kanofart har vi lejet kanoer ud tæt på Tørring i adskillige generationer. Derfor glæder vi os også til at give dig samt din familie eller dine venner en uforglemmelig oplevelse gennem den klassiske kanotur på Gudenåen.

Vi tilbyder dig en fleksibel løsning, hvor du kan leje en af vores mange kanoer i én eller flere dage eller på timebasis – og du kan selv være med til at bestemme startstedet. Du vælger blot, hvor du har lyst til at afhente udstyret, når du booker din kano – så sørger vi for, at det hele er klar til dig, når du ankommer.

Hvor kan jeg leje en kano ved Tørring?

Hvis du gerne vil leje en kano så tæt på Tørring som muligt, skal du vælge Tørring Camping som dit startsted, når du bestiller. Du kan også vælge Åle Teltplads små 8 km nordøst for Tørring. Her finder du også shelters og bålplads, så hvis du ønsker at starte din ferie med en eller to overnatninger i det fri, inden du starter kanoturen, er Åle et godt bud.

Få personlig vejledning til den gode kanotur

Mulighederne er mange – og har du brug for hjælp til at få arrangeret kanoturen fra Tørring, som giver bedst mening for dig, er du velkommen til at række ud til os for vejledning og rådgivning. Vores base ligger ved Ry havn, hvor vi har haft familiedrevet kanoudlejning i 60 år. Derfor har vi også et altomfattende indblik i mulighederne på ruten, som vi gerne deler med dig, så du kan få lige nøjagtig den kanotur, du ønsker dig.

Vælg selv start- og slutsted på turen

Hvis du starter i nærheden af Tørring, er det ikke muligt at aflevere din kano der, hvor du hentede den. Vælg dit foretrukne afhentningssted længere op ad åen i forbindelse med bestilling af kanoen. Så sætter du blot kanoen på det aftalte sted, når du er færdig med turen. Slutstedet kan ændres helt frem til kl. 12 den sidste dag på jeres tur, så I ikke er bundet af absolut at skulle nå frem til det først aftalte sted.

Tag fat i os, hvis du har brug for kanoudlejning i Tørring og omegn

Hos Ry Kanofart vil vi gerne give dig en oplevelse, der passer til dig, dine ønsker og dit behov. Det gælder uanset, om du skal på tur med familien, venner, kolleger, studiekammerater eller andet.

Fortæl os lidt om, hvad du gerne vil have ud af din kanotur – så hjælper vi dig gerne med gode turforslag og inspiration til, hvor ruten med fordel kan gå hen, hvis der er noget særligt du søger når du gerne vil på kanotur fra Tørring.

Glæd dig til at opleve naturen helt tæt på

Fra Tørring er der naturligvis gode muligheder for at opleve den karakteristiske natur, området er kendt for. Der er dog også ruter, som er mere oplagte at sejle end andre, afhængig af om du søger ro, spændende udendørsaktiviteter at kombinere kanoferien med eller andet. Der findes masser af inspiration online til at gøre din kanotur fra Tørring til noget særligt, men du er altid velkommen til at spørge os til råds.

Vi sætter en ære i at gøre vores kanoudlejning fra Tørring så personlig en oplevelse som muligt, og derfor har vi også fornøjelsen af at sende hundredvis af glade mennesker af sted på Gudenåen hvert eneste år.

60 års erfaring med kanoudlejning og kanoture i området ved Tørring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har lejet kanoer ud på Gudenåen siden begyndelsen af 1960’erne. I dag drives vores forretning, hvor vi har over 100 kanoer til udlejning, af tredje generation. Vi kender derfor området bedre end de fleste andre, og det kan også blive til din fordel, hvis du ønsker at gøre brug af vores personlige service, når du skal på kanotur i området.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og give dig nogle af de gode naturoplevelser, strækningen omkring Tørring er kendt for.