Kajakudlejning Gudenåen

Sejl kajak på Gudenåen

Nyd roen, stemningen og den pragtfulde natur på en kajaktur i det midtjyske søhøjland. Vi giver dig gode tips og inspiration til ture på hele strækningen.

Kajaksejlads på Gudenåen er en unik oplevelse i det skønne jyske landskab, der i sommerhalvåret byder på mindeværdige aktiviteter på vandet. Her kan du nyde den smukke natur fra en helt ny vinkel, samtidig med at du har det sjovt med venner eller familie. Her kan du booke kajakker, som egner sig godt til strækningen.

Lad os hjælpe dig med at få den perfekte tur

Ønsker du hjælp til at planlægge sejlturen? Så kontakt os endelig. Vi hjælper dig gerne personligt med at få en oplevelse på Gudenåen, du sent vil glemme.

At sejle i kajak på Gudenåen er en af de bedste sommeraktiviteter

Glæd dig til at opleve kajakken glide frit gennem vandet langs en af landets smukkeste naturområder, hvor du kan opleve det hele fra vandsiden. Her vil lyden af vandet og dyrelivet bringe dig i tæt kontakt med naturen – en unik, beroligende og nærmest meditativ oplevelse, der varer ved. Det er også derfor, vi har mange kunder som vil på kajaktur igen og igen.

Hvordan og hvor kan jeg leje en af jeres kajakker på Gudenåen?

Du kan nemt booke sejlads med vores kajakker gennem vores online bookingsystem. Her vil du også skulle vælge, hvor du ønsker at påbegynde turen. Vi har udvalgte startsteder på store dele af strækningen, der gør, at du let kan vælge den tur, som passer bedst til dine ønsker. Vi er i det hele taget meget fleksible, og derfor kan du også sagtens ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til sejladsen eller har brug for lidt kyndig vejledning allerede under planlægningsfasen. Vi vil altid gerne hjælpe dig til at få en bedre tur, hvis vi har mulighed for det.

Inklusiv leje af svømmeveste

Vi sørger naturligvis for at levere en velholdt og rengjort kajak til dig på det aftalte startsted, hvor du også finder påkrævede svømmeveste til alle dem, der skal med på kajakturen. Du kan finde en oversigt over, hvad det koster at booke havkajakker til hele sejladsen på vores online prisoversigt.

Få mere information om dine muligheder i havkajak på Gudenåen

Ud over alle de gode tips og nyttige informationer du finder her på siden, kan du downloade Gudenå Samarbejdets app. Det er en nyttig app, der blandt andet giver dig overblik over muligheder for overnatning undervejs og kulturelle seværdigheder. Vores familie har lejet kanoer ud til sejlads på Gudenåen i 60 år – derfor har vi også en unik viden, vi meget gerne deler ud af, når du gerne vil opleve det storslåede område fra kajakkerne. Så ring og spørg os eller skriv en mail, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Bliv inspireret til at vælge din personlige tur i kajak rundt på Gudenåen

Under menupunktet Planlægning finder du udførlige beskrivelser af nogle af de bedste ture i området. Så begynd med at bestemme dig for, hvor længe du gerne vil sejle på Gudenåen, og bliv herefter inspireret til at plukke af de mange gode oplevelser, som Danmarks længste å byder på.

Vi ønsker dig god fornøjelse med sejlads i vores kajakker på hele Gudenåen.