Kajakudlejning Silkeborg

Udlejning af kajak tæt på Silkeborg

Silkeborg og området omkring Gudenåen er kendt for sin smukke natur og udendørs aktiviteter i de skønneste rammer. Book en kajak ved Silkeborg her.
Silkeborg og området omkring Gudenåen er kendt for sin smukke natur og udendørs aktiviteter i de skønneste rammer. Hvis du har lyst til at udforske området på en sjov og aktiv måde, er en kajak en af de bedste muligheder. Hos Ry Kano tilbyder vi kajakudlejning tæt på Silkeborg, der giver dig mulighed for at komme tæt på naturen og se det helt særlige naturområde fra en helt ny og spændende vinkel.

Her venter dig en skøn oplevelse på vandet

Fra forskellige steder omkring Silkeborg, kan du sejle kajak på Gudenåen, som strækker sig over mere end hundrede kilometer gennem det jyske landskab og passerer tæt forbi gode muligheder for overnatning og kulturelle oplevelser. Under din kajaktur kan du nyde de maleriske omgivelser, mens du bevæger dig roligt gennem åen til lyden af vandet og det rige dyreliv, der findes her i området. Turen fra A til B er nemlig i sig selv oplevelse, du sent vil glemme.

Kajakker for alle

Har du lyst til at prøve at sejle havkajak, har vi modeller, der passer til dig, uanset om du er erfaren i kajaksejlads eller nybegynder. Vi har både solokajakker og tandemkajakker med plads til to personer. Når du lejer en kajak hos os, inkluderer prisen svømmeveste til alle, og du er meget velkommen til at spørge os og vores erfarne personale for råd og vejledning om oplagte turmuligheder i kajak omkring Silkeborg eller nogle af de andre skønne steder på Gudenåen. Her giver vi dig mulighed for selv at vælge, hvilken slags tur du gerne vil opleve.

Nem booking og bekvem adgang til kajakudlejning ved Silkeborg

Hos Ry Kano har vi altid fokus på at skabe den gode tur og den gode oplevelse for alle vores gæster. Derfor har vi gjort det nemt at booke via vores online system. Her kan du vælge det tidspunkt, der passer dig bedst – men også hvor du ønsker at afhente din kajak ved Silkeborg og hvor du gerne vil aflevere den igen, når turen er ovre. Vi tilbyder alt lige fra timebaseret sejlads til endagsture og flerdagsture, og vi har masser af gode tur beskrivelser, du kan bruge som inspiration til at planlægge dit eget lille kajakeventyr på Gudenåen.

Sådan finder du vores kanoudlejning fra Silkeborg

Vores kajakudlejning ligger i Ry kun 20 minutters kørsel i bil fra Silkeborg centrum. Henter du din kajak ved vores hovedbase, er der gode parkeringsmuligheder, så du bare kan lade bilen stå, mens du er ude at sejle. Desuden er der også gode muligheder for offentlig transport fra Silkeborg til Ry – og det samme gælder nogle af de mange startsteder, vi har på ruten.

Har du spørgsmål?

Savner du mere information, har du særlige ønsker eller kunne du godt tænke dig at få vores personlige tips til din næste kajaktur? Så ring eller skriv til os. Gennem de seneste 60 år har vi hjulpet tusindvis af mennesker og grupper af forskellig slags med at få det bedste ud af det her på Gudenåen. Derfor er vi naturligvis også klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at dele vores skønne område med dig, så du kan mærke, hvad en god kajaktur gør for krop og sjæl.

Vi glæder os til at høre fra dig.