Kanoudlejning i Ry

Kanoudlejning i Ry – oplev det smukkeste af Gudenåen

Glæd dig til en eventyrlig kanotur fra Ry, hvor du kan opleve det bedste af Gudenåen på tæt hold. Vi giver dig gerne tips til at få den bedste oplevelse.
Glæd dig til at tage på en eventyrlig kanotur fra Ry, hvor du kan opleve det bedste af Gudenåen på tætteste hold. Ry er en hyggelig lille by, der ligger lige ned til åens bred, og derfor er det et af de mest oplagte startsteder for en kanotur i området, der har så mange forskellige ting at byde på.

Her har vores familie lejet kanoer ud til aktive familier og naturelskere i tre generationer – og vi glæder os til at give dig oplevelsen af den danske kanotur, som ikke findes bedre end her i det midtjyske søhøjland.

Nyd det varierede landskab med stille passager og store åbne søområder i det tempo, der passer dig. Her kan du både leje kanoer til korte endagsture til og fra Ry og tage på en længere tur, hvor du overnatter i telt eller shelter ved Gudenåens bred.

Vil du gerne have tips til at få en god kanotur fra Ry?

Uanset hvilken tur du vælger, har du uforglemmelige oplevelser med hjem i bagagen. Vi hjælper dig desuden gerne med at tilrettelægge turen, så du får det ud af den, du gerne vil. Med vores kendskab til området, der bygger på mere end et halvt århundredes erfaring med at drive kanoudlejning i Ry, er du sikker på at få den bedste og mest personlige oplevelse her hos os.

Med startsted i Ry har du masser af muligheder for at få en god kanotur

Uanset om du gerne vil på en kort eller lidt længere kanotur over et par dage, er Ry et godt udgangspunkt for en dejlig tur i de naturskønne omgivelser. Her kan du læse om nogle af de oplevelser, du kan få på korte og længere ture.

Hvad kan du opleve på en endagstur i kano fra Ry?

På en endagstur kan du sagtens nå at se varieret natur. Det er en af de ting, der gør området til et særligt godt udgangspunkt for de lidt kortere ture. Her kan du blandt andet opleve de smalle passager samt store og mindre søer, selv om du sejler ud fra Ry med retning mod for eksempel Himmelbjerget eller Klostermølle og vender tilbage til Ry igen samme dag.

Ellers er der gode forbindelser med flextaxi og anden offentlig transport både til og fra flere af de potentielle slutsteder, så du ikke nødvendigvis behøver at skulle sejle samme vej tilbage.

Hvad kan du opleve på en kanotur på flere dage ved Ry?

På en flerdagstur er der også mange gode muligheder. Tag for eksempel en tredagestur fra Tørring til Ry, hvor du kommer igennem den unikke junglelignende fauna, eller fortsæt turen helt op mod Silkeborgsøerne, hvor du kan bestige Himmelbjerget.

Vi giver dig gerne udførlige turbeskrivelser med på vejen og kommer med forslag til, hvor du eventuelt kan slå lejr for dagen. Kontakt vores kanoudlejning i Ry for at få mere inspiration eller få svar på alle dine spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.