Kanoudlejning Silkeborg

Find den bedste kanoudlejning tæt på Silkeborg

Glæd dig til at få en god og aktiv oplevelse på Gudenåen omkring Silkeborg, hvor det skønne landskab indbyder til naturoplevelser, samvær og gode minder.
Silkeborg byder på masser af aktive oplevelser i og omkring Silkeborg havn. Silkeborgsøerne lokker mange mennesker til fra nær og fjern med sin meget maleriske idyl. Vandets flotte spejl indbyder hvert år til at sejle rundt og se noget af det smukkeste, vores land har at byde på. Silkeborg og hele Gudenåen er kendt for sin smukke natur omkring hovedåren, der strækker sig over mere end hundrede kilometer gennem det jyske landskab. Og hvorfor ikke opleve det hele fra vandsiden i en kano?

Glæd dig til gode minder på Gudenåen

Der findes næppe noget bedre end at opleve naturen heromkring helt tæt på. I hvert fald er en kanotur på disse kanter blevet indbegrebet af det danske sommerhalvår og alt, hvad det står for. Frisk luft ved vandet, samvær med familie og venner og fælles aktiviteter, der skaber gode og vedvarende minder. Det er netop det, vi har hjulpet med at give vores gæster i de 60 år, Ry Kanofart har eksisteret.

Få let adgang til hele Gudenåen og dens smukke natur

Ønsker du dig en oplevelse, hvor du kommer helt tæt på naturen, kan du dog med fordel søge lidt væk fra selve Silkeborg by. Små 20 km sydvest for Silkeborg havn finder du nemlig Ry havn. Ry er en charmerende lille by mellem Silkeborg og Århus, hvor du finder nogle unikke muligheder for at opleve smuk natur og kanosejlads på en måde, hvor du begynder lidt tættere på naturen.

Vi har 60 års erfaring med kanoudlejning tæt ved Silkeborg

Vores historiske udlejning af kanoer har intet mindre end 60 år på bagen. Det betyder, at du kan få god og personlig vejledning i alt, hvad du kan opleve ved Gudenåen nær Silkeborg. I dag er vi tredje generation, som driver den familiedrevne virksomhed med speciale i udlejning af kanoer her.

Oplev Himmelbjerget fra vandsiden

Glæd dig til at opleve et væld af forskellige naturoplevelser; søerne, Himmelbjerget (som kan nås på cirka to timers sejlads i kanoer fra Ry havn) og de skiftende naturscenarier fra smalle strækninger til tætbevokset jungleagtig fauna. Det er aktiviteter for dig, der gerne vil sejle helt ind i hjertet på den danske natur.

Vi giver dig gerne tips til turen – og husk også, at du kan finde masser af inspirerende information på vores hjemmeside og eventuelt via GudenaaSamarbejdets gratis tilgængelige app, hvor der er mange gode informationer lige ved hånden.

Sådan finder du lettest vej til vores kanoudlejning fra Silkeborg

Har du lyst til at leje en kano tæt på Silkeborg uden at skulle bevæge dig gennem byen, kan du besøge vores kanoudlejning ved Ry havn. Det er enormt let at finde hertil, hvis du kommer via motorvej E45. Kommer du sydfra, kan du benytte dig af afkørsel 53 (Ry/Silkeborg) og følge anvisningerne mod Ry. Herfra vil du snart kunne se skiltning, der viser dig vej mod Ry havn.

Snart vil du kunne se vandet ved Gudenåen, og det er her, du finder hovedkontoret for vores kanoudlejning. Her er der også rigtigt gode muligheder for at parkere din bil, mens du sejler i kano. Ved booking forud har du endda mulighed for at afhente din lejede kano eller kanoer andre steder end i Ry, hvis du ønsker det i stedet.

Start eller slut din kanotur der, hvor du ønsker

Vi har i øjeblikket tre forskellige landgangssteder i og omkring Silkeborg, hvor du kan starte eller slutte din kanotur. Du kan let vælge mellem de forskellige start- og slutsteder i blandt andet Silkeborg i vores bookingsystem.

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig den bedste kanotur ved Silkeborg

Hos Ry Kanofart går vi meget op i at give dig en personlig oplevelse, når du lejer en kano hos os. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp eller vejledning til at få den bedste sejlads. Det gælder uanset, om du lejer kanoen i et par timer eller gerne vil booke en oplevelsesrig flerdagestur i den smukke natur, vi har her i Midtjylland.

Så vil du ud og sejle i kano og ønsker de bedste tips, så kontakt os endelig. Vi har hjulpet tusindvis af familier, vennegrupper, firmaer og skoler med at få de bedste oplevelser på Gudenåen syd for Silkeborg.

Find mere nyttig information om vores kanoudlejning syd for Silkeborg

Har du brug for teknisk information om vores kanoer, redningsveste, mulighed for at leje kajakker, pakkelister, oplevelsestips eller andet? Du kan også læse meget mere om vores kanoudlejning og de gode oplevelsesmulighed her på siden. Se for eksempelvis også vores stemningsvideo, der giver dig et godt indblik i, hvordan det er at sejle i kano på disse kanter, når solen står højt på himlen.